Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Muoti

Vapauta verotusaika

Puhumme paljon vaatteista tällä sivustolla, ja tällä kertaa vuodesta, kun kaikki alkavat miettiä verojen jättämistä, vietetään minuutti puhuaksemme erittäin tärkeästä tosiasiasta. Tiesitkö, että voit vähentää vaatteista aiheutuvat kulut, jotka sinun on käytettävä työssä? Kyllä se on oikein. Jos joudut ostamaan vaatteita työhön, voit poistaa heidän osto- ja ylläpitokustannuksensa veroilmoituksessa.

Nyt, ennen kuin menet ja kerää viimeisen vuoden aikana ostamasi kaikki söpöt pienet farkut ja paidat, muista lukea verolaki huolellisesti tietääksesi mikä vähennyskelpoinen. Vain siksi, että IRS: n avulla voit vähentää vaatekulut, ei tarkoita, että jokaista käyttämääsi tuotetta pidetään työhön liittyvänä. Esimerkiksi pätevyyden saamiseksi vaatteita on käytettävä työhön, ja niiden on oltava jotain mitä et voi käyttää tavallisina vaatteina työn ulkopuolella. Ota ne samat paidat ja farkut. Käytät t-paitaa ja farkkuja, koska olet sopiva malli ja juuri sitä käytät teollisuudessasi, kun lähdet puhelulle. Vaikka tämä on työvaatimus, voit myös käyttää samoja esineitä käydä ostoksilla tai juhlia ystävien kanssa. Joten, fuhgeddaboudit!

Nyt, jos joudut esimerkiksi käyttämään univormua postin toimittamiseen, voit vähentää ylläpitoon liittyvät kulut. Mutta jos olet armeijassa, et voi. Hämmentynyt? Tähän on ratkaisu ja se on Turbo-vero. Turbo Taxin verkkopalvelujen avulla verojen tekeminen on niin helppoa, että ihmettelet miksi niin monet ihmiset valittavat verokauden tullessa. Joten muista säilyttää kaikki kuitit, jotka liittyvät vaatteiden puhdistamiseen, muuttamiseen ja räätälöintiin, joita sinun on käytettävä työhön. Ja tässä on säästövinkki: käy Groupon-kuponkisivuston läpi ja tee kauppa, joka säästää sinua vielä enemmän. Kun ostat Turbo Tax -tuotteita Grouponilla, voit säästää jopa 20% niiden ohjelmistoista ja löytää hyödyllisiä tietoja verojen suorittamiseksi ensimmäistä kertaa. Heillä on jopa asiantuntijoita käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi ja selvittämään mahdolliset sekaannukset, jotka saattavat johtua työhön liittyvistä vaatteista. Siihen asti … ostoksia.

Related posts

Yritysten pukeutuminen

Nye Kato

Miesten paitojen ymmärtäminen

Nye Kato