Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Terveys

Vadelma Ketoniruokavaliosuunnitelmiin liittyvät vaikutukset

Terveellistä syömistä yhdessä säännöllisiin harjoituksiin osallistumisen kanssa on pidetty kahdesta luotetusta ja kokeilusta menetelmästä laihduttamiseksi. Kuitenkin, jos olet yrittänyt prosessia, tietäisit kuinka hitaita tuloksia voi mennä, koska laihtuminen lisäravinteet on suunniteltu täydentämään terveellisen ruokailun suunnitelmaa ja liikuntaohjelmaa. Vadelmaketonit ovat olleet yksi markkinoiden suosituimmista lisäravinteista, etenkin koska ne ovat olleet näkyvästi esillä koko lehden toimituksissa ja informatiivisissa televisio-ohjelmissa. Ihmisille, jotka ovat olleet uusia ajatuksia ottaa laihdutuslisiä tai kokeilla vadelmaketoniruokavaliota, heidän olisi vaikea ymmärtää mistä aloittaa ja mitä tehdä.

Vadelmaketoniruokavalion toiminta

Kun kysyt tavalliselta ihmiseltä painonpudotusta, he olisivat yleensä huolissaan muutamista asioista, kuten sokerin saannista, hiilihydraateista tai rasvasta ja kaloreista. Kuntoilumaailmassa on ollut vielä yksi tekijä, jota joidenkin mielestä tulisi seurata, ts. Ketonit. Toisin sanoen ne auttavat hajottamaan varastoituneita rasvoja energiankulutusta varten, kun sokeripitoisuus laskee liian alhaiseksi. Nälkä- tai paastonjaksojen aikana keho luo ne, ja joissakin tapauksissa tasot saattavat nousta liian korkealle aiheuttamaan lääketieteellistä syytä huoleen, jota kutsutaan ketoosiksi. Diabeetikoiden tulisi olla erityisen varovaisia ​​sokeri- ja insuliinitasojen seurannassa kaikenlaisten komplikaatioiden välttämiseksi.

Vadelmaketoniruokavalion positiivisten arvioiden taustalla on ollut ajatus, että lisäravinteen käyttäminen yhdessä niiden kanssa rohkaisisi kehoa vapauttamaan rasvaa aiheuttaen siten laihtumista. Kun otat laihdutuslisää, sinun tulee aina lukea valmistajan ohjeet parhaan käytön varmistamiseksi. Lääkkeen on tiedetty nopeuttavan luonnollista aineenvaihduntaa.

Vadelmaketonin annostiedot

Tavalliset annostiedot vaihtelevat välillä 125 – jopa 1200 milligrammaa ketoneja päivässä, jotka tulisi jakaa useisiin annoksiin. Nämä numerot saattavat muuttua, jos vadelmaketoneita on täydennetty toisella painonpudotuslisällä, kuten vihreän teen uutteella, tai jos ne on väkevöity yksin. Kun ostat täydellistä tuotetta, sinun tulisi etsiä lisäravinteita, jotka sisältävät mahdollisimman vähän lisättyä ainesosaa. Ihannetapauksessa niiden tulisi olla säilöntä- ja sokerittomia, samoin kuin gluteenille ystävällisiä.

Vadelmaketjuihin liittyvät haittavaikutukset

Yksinkertaisesti siksi, että ne on johdettu luonnollisesti, ei tarkoita, että niillä ei olisi ollut mitään sivuvaikutuksia. Niiden käyttöä ihmisillä koskevan tutkimuksen puute vaikeuttaa kuitenkin olemassa olevien haittavaikutusten määrittämistä. Jotkut terveydenhuollon ammattilaiset ehdottavat sivuvaikutusten olevan mahdollisia, koska ne ovat olleet kemiallisesti yhteydessä synefriiniin, joka on piriste. Stimulanttien kanssa liittyviin sivuvaikutuksiin on sisältynyt kohonnut verenpaine, tärinä-tunteet ja nopea syke. Jos koet jonkin näistä oireista lääkkeen käytön aikana, lopeta painonpudotuksen lisäaine ja ota yhteyttä lääkäriisi. Jos olet imettänyt tai raskaana, ehdottomasti ehdotetaan, että sinun tulisi välttää lääkkeen käyttöä turvallisemmalta puolelta.

Related posts

Syyt, miksi urheilijat ja kehonrakentajat mieluummin käyttävät anabolisia steroideja

Nye Kato

Mikä voi olla paras ja hyödyllisin kehonrakennussteroidisykli aloittelijoille?

Nye Kato