Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Terveys

Syyt, miksi urheilijat ja kehonrakentajat mieluummin käyttävät anabolisia steroideja

Urheilualalla on paljon kovaa kilpailua. Sinun on oltava paras ja erinomainen kaikessa mitä teet. Kuvittele, kuinka paljon aikaa ja kovaa työtä kuluu koulutukseen ja tapahtumaan valmistautumiseen. Kovaharjoituksen lisäksi monet urheilijat kuluttavat jopa anabolisia steroideja saadakseen halutut tulokset.

Kuinka anaboliset steroidit auttavat urheilijoita

Anaboliset steroidit ovat testosteronin johdannaisia ​​ja ovat hyödyllisiä rakennettaessa lihasmassaa saadaksesi kevyempiä ja pehmentyneitä lihaksia. Näitä steroideja ei ole saatavana ilman laillista reseptiä. Jos tällaisia ​​lisäravinteita löytyy ilman voimassa olevaa reseptiä, voi olla vakavia seurauksia.

Anaboliset steroidit voivat auttaa urheilijoita:

Nopeuttaa palautumisprosessia loukkaantumisen aikana
Paranna kestävyyttä
Paranna kestävyyttä
Parannetaan aineenvaihduntaa
Auttaa polttamaan rasvaa ja auttaa painonpudotuksessa
Lisää testosteronin tuotantoa kehossa
Anabolisten steroidien käyttö sairauksien hoidossa

Anabolisten steroidien kehonrakennuksessa voidaan tarjota valtavia etuja lihasten rakennuksessa. Anaboliset steroidit voivat myös tulla haittavaikutuksiksi, jotka voidaan helposti torjua pinottamalla nämä steroidit muiden markkinoilla toimitettavien lisäravinteiden kanssa. Nämä steroidit voidaan ottaa joko pilleri- tai injektiomuodossa.

Urheilun lisäksi lääkärit käyttävät näitä steroideja myös useiden sairauksien, kuten syöpien, hoitoon. Tietysti lääkäri tutkii ensin potilaan ja tarkistaa hänen sairaushistoriaansa, ennen kuin he aloittavat hoidon näillä anabolisilla steroideilla. Sitä voidaan käyttää myös angioedeeman ja osteoporoosin hoidossa.

Anaboliset steroidit seksuaaliseen aiheeseen

Matalaan testosteroniin liittyvät seksuaaliset kysymykset ovat yleisiä miehillä. Monilla heistä saattaa olla kiusallista puhua siitä, mutta tätä ei hoideta aiemmissa vaiheissa, sillä voi olla kielteinen vaikutus seksuaalielämääsi.

Monet lääkärit saattavat määrätä anabolisia steroideja, joiden tarkoituksena on lisätä testosteronin tuotantoa. Teini-ikäisten poikien anaboliset steroidit voivat auttaa lisäämään häpy- ja kasvohiuksia. Miehet, joiden mielestä heidän äänensä on vähemmän maskuliininen, voivat jopa ottaa näitä lisäyksiä syventääkseen ääntään. Tämä puolestaan ​​auttaa lisäämään luottamusta ja itsetuntoa.

Miehet, jotka kärsivät liikalihavuudesta, voivat käyttää näitä steroideja määrätyssä annostuksessa ylimääräisten kilojen poistamiseksi. Tämä voidaan yhdistää liikuntaan ja tasapaino ruokavalioon.

johtopäätös

Varmista, että noudatat lääkärisi määräämää annosta. Jos sinulla on suuria haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia tai keltaisuutta, ota heti yhteys lääkäriisi. He saattavat vähentää annosta tai määrätä uuden lisäravinteen.

Related posts

Mikä voi olla paras ja hyödyllisin kehonrakennussteroidisykli aloittelijoille?

Nye Kato

Vadelma Ketoniruokavaliosuunnitelmiin liittyvät vaikutukset

Nye Kato