Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Rahoittaa

Suurin velvollisuus maksaa julkistaa tutkinnon suorittaneet koulutustasot

Löydät useita julkaisevia tutkinnon tasoja rahoituksessa, jotka auttavat yhtä maata korkeammalla joutumaan maksamaan työpaikkaa. Johtavien korkeakoulujen rahoitusohjelmat ovat lippuja korkeaan palkkatyöhön. Rahoitusohjelmat ovat elävien opiskelijoiden suosimia, koska he voivat sitten suunnitella uransa sijoitusten hallinnassa, salkunhoidossa, pankkitoiminnassa, sijoituspankkitoiminnassa, sijoitusten hallinnassa, pääomasijoituksissa ja hedge-rahastoissa. He voivat myös sallia sen olevan suuri henkilökohtaisina talousasiantuntijoina ja vakuutusmatemaatikoina.

Perustuen Yhdysvaltain ministeriöön töissä, työllisyysnäkymien edellytetään kehittyvän 20%: lle Finance Publish -opiskelijoille vuoden 2018 aikana. Pitkällä aikavälillä on ehdottomasti erittäin vilkas. Rahoituksen asiantuntija – M.Fin. tai Master in Finance on todella tutkinto, joka valmistaa tutkinnon suorittaneiden johtavan maksamaan uran yritysrahoituksen, sijoitusten hallinnan niin, että asiantuntijoina. M.S.F tai Master of Science in Finance tai MSc in Finance on sama tutkinto parannuksella otsikko.

Kauppatieteiden maisteri, jolla ei ole erikoisalaa talous, ei ole analysoinut monia aiheita, jotka kuuluvat M.Finin piiriin. Kauppatieteiden maisteriohjelma on erilainen ja se kattaa liiketoiminnan yleiset näkökohdat, kuten hr-hallinta ja menettelytapojen hallinta. M.Com. tai taloushallinnon MSM: ssä on samanlaisia ​​aiheita kuin M. Finissä, mutta näillä kursseilla rasitus on paljon enemmän teoriassa. Master of Financial Rahoitusnäkökohdat keskittyvät kehittämään malleja ja ideoita, korostaen siten enemmän rahoituksen teoreettisista puolista. CFA, Chartered Financial Analyst -nimitys voisi olla verrattuna M. Fin: iin. CFA on kuitenkin keskittynyt paljon enemmän sijoitusanalyysiin ja salkunhoitoon.

Normaalisti suurin työhönotto käy myös CFA: ssa – Chartered Financial Experts, CPA – Licensed Public Tilitoimisto ja CFPs – Licensed Financial Planner. Finanssialan sääntelyviranomaisen myöntämät FINRA: n myöntämät lisenssit (kuten Sarjan 7 ja Sarjan 63 lisenssit) voivat hallita sijoitussektoria. Lisenssien ja yllä mainittujen nimitysten ostaminen vaatii koulutusohjelman suorittamisen ja kokeen suorittamisen.

M.Fin Publish -opiskelijat Princetonin yliopistosta, Chicagon yliopistosta ja Massachusetts Institute of Technology -yrityksestä sattuvat olemaan johtoasemassa, koska suurimmat palkkatut palkat ovat huolissaan. Princeton College painottaa aiheita, kuten taloudellisia taloudellisia näkökohtia, laskennallisia tekniikoita ja finanssisuunnittelua erittäin tehokkaassa Publish Graduate Finance -ohjelmassa. Durch tarjoaa 12 kuukauden kurssin, jonka aikana opiskelijat voivat valita kirjoittaa asiantuntijatehtävän. Dartmouth-yliopiston, Northwest College: n ja Stanford College: n MBA-opiskelijat tekevät alma-materistaan ​​ylpeitä.

Korkean palkkatason saaminen rahoitustöistä tarjoaa melko vähän liittyviä sekä sinuun että työnhakostrategiaasi. Yritykset tarvitsevat älykkäästi heidän tarpeisiinsa sopivia ehdokkaita

Related posts

Huomioitavat asiat, kun saat liikennevakuutuksia

Nye Kato

Kuinka suojata luottokorttitietosi

Nye Kato