Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Teknologia

Parhaat langattomat reitittimet 2017

Nykyistä elämäämme ei enää sido “johtimien” kahleet. Langattomasta on tullut normi. Joten jopa Internetistä on nyt tullut langaton Wi-Fi: n ansiosta. Oli se sitten kotona tai toimistossa, tarvitaan wifi-reititin vakaan langattoman Internet-yhteyden luomiseksi. Valitsemalla tarpeitasi vastaavan reitittimen, voi olla pelottava tehtävä. Internetin käyttö, langaton standardi muodostaa osan soveltuvan reitittimen valintakriteereistä.

Tarkastellaan reitittimiä helpottaaksesi valintaprosessiasi:

Netgear Orbi-Wi-Fi
tekniset tiedot

Kolmikaistainen Wi-Fi
11b / g / n / ac, 2 GHz, 5 GHz tuki
Yhteensä seitsemän Ethernet-porttia
Yksi SSID
Orbi koostuu kahdesta samankaltaisesta laitteesta, joilla molemmilla on erilainen rooli. Yksikkö yksi on Orbi-reititin ja toinen yksikkö on Orbi-lisäsatelliitti. Orbi eroaa muista Wi-Fi-järjestelmistä siinä, että langaton lisälaajennus muodostaa yhteyden pääreitittimeen käyttämällä erillistä Wi-Fi-kaistaa.

Asus RT-AC88U
tekniset tiedot

Dual-band
11a / b / g / n / ac, 2,4 GHz, 5 GHz tuki
3G / 4G USB-dongle-tuki
4T4R MIMO -tekniikka
Tässä reitittimessä on kahdeksan gigabitin LAN-porttia, joissa on lisätuki kaksoisporttien ja porttien yhdistämiseen WAN. Yksi LAN-porteista voidaan muuntaa WAN-portiksi ja kaksi LAN-portista voidaan yhdistää yhdeksi supernopeaksi yhteydeksi.

Synology RT1900ac
tekniset tiedot

3G / 4G USB-dongle-tuki
3T3R MIMO -tekniikka
11a / b / g / n / ac, 2,4 GHz, 5 GHz tuki
Synology RT1900ac -reititin tarjoaa erinomaisen Wi-Fi-suorituskyvyn. Time Machine -varmuuskopiointi, tiedostojen jakaminen, median suoratoisto ja kaikki muu, mitä voit tehdä tyypillisellä NAS-asemalla, voidaan ylläpitää Synology RT1900acilla, koska se on Synologyn ensimmäinen reititin – yritys, joka tunnetaan NAS-laitteiden valmistuksesta.

Linksys EA9500 Max-Stream AC5400
tekniset tiedot

11a / b / g / n / ac, 2,4 GHz / 5 GHz tuki
IPSec-läpivienti,
Tilallinen pakettitarkastus (SPI)
4-porttinen kytkin
EA9500 on kolmikaistainen, nelivirtareititin, jonka yhdistetty Wi-Fi-kaistaleveys on jopa 5333 megabittiä. Siinä on kaksi 5 GHz: n taajuutta, joista jokaisella on paperin Wi-Fi-nopeus 2 166,67Mbps ja 2,4 GHz: n kaistan yläosassa 1 000Mbps.

TP-Link Archer AC3200 langaton kolmikaistainen gigabitti reititin
tekniset tiedot

Kolmikaistainen Wi-Fi
11ac / n / 2,5, 5 GHz -tuki
Tukee IPv4 ja IPv6
TP-Link-reititin AC3200-langattoman kolmikaistaisen gigabitin reitittimen Archer C3200 avulla voidaan ratkaista helposti Wi-Fi-ruuhka ylimääräisen 5 GHz: n taajuuden avulla. TP-linkkireititin tarjoaa myös hienon valikoiman perus- ja lisäasetuksia, joiden avulla voit hallita verkkoa ja optimoida kaistanleveys.

Varo myös:

D-Link EXO AC1750 Wi-Fi-reititin DIR-869
Netgear Nighthawk X4S VDSL / ADSL-modeemireititin D7800
Linksys WRT1900ACS
Asus RT-AC68U
AVM Fritz! Box 3490
Google Wi-Fi
Vaikka hyvän reitittimen valinta on tärkeä tekijä, Internet-palveluntarjoajan on myös tarjottava hyvä ja vakaa yhteys, muuten jopa parhaat reitittimet eivät voi olla hyviä. Toivottavasti luettelo auttaa sinua löytämään optimaalisen reitittimen.

Saadaksesi tarjouksia elektroniikasta, sinun on aina tarkistettava Tata CLiQ: n elektroniikkakauppa, jotta saat parhaan hinnan.

Related posts

Asiantuntijavinkit digitaalisen markkinoinnin saavuttamiseen

Nye Kato

Kuinka poistaa virheitä valokuvasta Movavi Photo Editorilla

Nye Kato