Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Muoti

Miesten paitojen ymmärtäminen

Toisin kuin yleinen stereotyyppinen käsitys, 2000-luvun miehet ottavat pukeutumisensa vakavasti. On kuitenkin kiistatonta, että muoti on edelleen yksi niistä aiheista, johon miehet haluavat vähiten nauttia. Miehet ovat kuitenkin edelleen riippuvaisia ​​naispuolisista kollegoistaan ​​hyväksynnän saamiseksi siitä, onko heillä oikea tapa sellaisena kuin he ovat pukeutunut.

Miesten ja naisten paitojen eroista voi olla apua ilmoittaessasi, miksi miehen paidassa on napit oikealla puolella ja naisten paidassa napit vasemmalla. Sama ajatus pidetään takien vetoketjujen valmistuksessa. Tämän tietämisen lisäksi on myös muita asioita, jotka miehen on tiedettävä ostaessaan paita omaan käyttöön

Mittausten tunteminen

Useimmiten miehet ostavat paitoja vaatekaupasta kuin ostavat sen räätäliltä. Tämä on yksi syy, miksi suurin osa miehistä käyttää paitoja, jotka eivät sovi heille tarpeeksi. Paidan täydellisen istuvuuden tulee olla hyvin kiinnitetty vartaloosi, niin että materiaalia on jäljellä vähän. Paitojen on oltava tiukkoja, mutta tiukkojen pidtojen tulee olla riittäviä, jotta liikut mukavasti tavalla tai toisella.

Olkapään saumojen tulee olla kunnolla paikoillaan, eivätkä ne saa ulottua olkapään yli. Saumojen tulisi halata hartiat täydellisesti siten, etteivät ne tule menemään käsivarren pituuteen.

Paitosi hihan tulisi myös olla mukavasti ulottuva ranteeseesi, eikä sen ulkopuolelle. Mahtava paita ei muodosta pilviä rantelemalla ranteen alapuolelle, eikä se ole myöskään liian lyhyt ranteen saavuttamiseksi.

Tarkempia tietoja

Tärkeää on mennä paitaan, mutta melkein kaikilla miehillä on paita, joka näyttää itsestään enemmän normista. Paita voi sisältää hienompia yksityiskohtia ja joitain yksityiskohtaisia ​​suunnittelun lisäominaisuuksia ..

Jotkut paidat on luotu laskosilla, joissa on ylimääräistä kangasta, jotta käyttäjälle jää enemmän tilaa, jos sitä tarvitaan. Laskoset voivat olla hyvä bonus pidempään käyttöikään paidan kanssa, mutta tosiasia on, että laskokset voivat näyttää huonoilta, jos ne putoavat ulos. Paidan etukäteen kokeilu olisi ensisijaisesti paljon parempi vaihtoehto.

Huomion kiinnittäminen kaulukseen

Kaulapannat ovat eri tyylejä, ja ne voivat olla leikattuja, englanninkielisiin leviämisiin. Tietyn kaulustyypin valinta voi olla ylivoimainen, koska kaulustyylejä on monia, mutta sellaisen kauluksen löytäminen, joka ei ole niin trendikästä tai konservatiivista Sumisuralta, osoittautuu hämmentäväksi sinulle. Jos et ole varma siitä, minkä tyyppisen valitset, puolihajotus on aina parempi vaihtoehto.

Kauluksen asennuksen tulisi olla sellainen, että voit laittaa sormen mukavasti paidan ja kaulan väliin. Kaulus ei saa kaivaa niskaasi tai sovittua löysästi niskaasi ympärille.

kankaat

Kankaan valinta, jos se ymmärretään hyvin, määräytyy tyylisi mukaan. Lisäksi raskaan kankaan hankkiminen olisi huono kesäksi. Vaikka kankaita on erityyppisiä, sinun ei pitäisi takertua yrittämään hallita langanumeroita. Langanumeroilla on pikemminkin tarkoitus auttaa ymmärtämään paidan laatua, ja korkealaatuisilla paitoilla on korkea langanumero.

Lopuksi, miesten tulisi olla varmoja väreistä, joihin he haluavat pukeutua. Useimmat miehet valitsevat kiinteät värit. Jos värin valinta on hämmentävä, kiinteä valkoinen tai sininen toimii aina sinulle hyvin.

Related posts

Vapauta verotusaika

Nye Kato

Yritysten pukeutuminen

Nye Kato