Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Matkustaa

London by Bike – opas retkille

Ilmassa on nänni, mutta aurinko paistaa edelleen. Joskus kuitenkin. Se on täydellinen aika vähän pyöräilyyn. Ja ilman kesäjoukkoja on mahdollista, että näet enemmän siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tai jos haluat odottaa parempaa säätä, saatat vain ajatella, mitä haluaisit tehdä, kun kesä taas tulee. Mutta mitä suunnittelet, turvallisuuden vuoksi älä unohda kypärääsi ja tietysti pari pyöräily aurinkolaseja tai reseptilaseja. Sinusta tulee paljon parempi, jos näet sekä tien että autot ympärilläsi. Miksi et aloittaisi kiertueella upeasta pääkaupungistamme, paljon paremmin pyörällä kuin jalka!

Rasvarenkaiden pyöräretket
Aina herkkupala, Fat Tire vie sinut Lontoon kiertueelle, jota et unohda kiireessä. Ja jos tarvitset päivävarauksen tai teatterilippuja käsin, he auttavat mielellään. Halutessasi heidän vuokrakumppaninsa tarjoaa sinulle pyörän, jotta voit poistua omasta puolestasi tutustua kaupunkiin.

Pyöräretket UK
Jos tavoitteena on päästä pois Lontoosta, Cycle Tours UK -yrityksellä on runsaasti ehdotuksia. He voivat viedä sinut kolmen päivän tauolle tai järjestää jotain vielä pidempään. Ja heidän reittiluettelonsa on uskomattoman selkeä – ja luokiteltu. Joten tiedät mitä odottaa.

Polkupyörä Beano
Haluatko oppia tuntemaan Walesin paremmin? Rakastatko maaseutureiden ideaa? Sitten Bicycle Beano on paikka mennä. Heillä on loistava luettelo seuraavan kesän retkistä.

Maalaistiet
Jos sinulla on päivä ilmainen, Country Lanes tarjoaa upeita päivän mittaisia ​​taukoja. Mutta ystävällinen ja henkilökohtainen kosketus voi vain vakuuttaa sinut pitämään pidemmän tauon – ehkä kun kesäkuu kääntyy uudelleen.

Related posts

Etsitkö halpoja perhelomia?

Nye Kato

Tutustu Thaimaan eri puolille “Yön oleskelu paikallisten kanssa”

Nye Kato