Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Rahoittaa

Kuinka suojata luottokorttitietosi

Luottokortti ja henkilökohtaiset lainatiedot olisivat huolestuttavia sinulle, koska et halua, että henkilökohtaiset tietosi varastetaan siitä. Henkilöllisyysvarkauksista on tullut yleinen ongelma ihmisille. Et ehkä tiedä, ja joku käyttäisi elämääsi aikaa sinun kustannuksellasi. Kun haet luottokorttia, sinun tulee olla varovainen, että yritys käyttää väärin henkilökohtaisia ​​tietojasi. Siksi sinun on varmistettava, että yrityksellä on todistettu hyvien palvelujen tarjoaminen asiakkailleen. Heidän ei tulisi antaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille ihmisille, jotka haluavat ottaa sinuun yhteyttä myydäkseen tai tarjotakseen tuotteitaan tai palveluitaan.

Henkilötietojesi suojaaminen

Sinun on suojattava henkilökohtaiset tietosi useilta huijareilta. Jotta voit tehdä niin, sinun tulee olla varovainen antamalla tietosi henkilökohtaisille lainanantajille. Ennen kuin haet henkilökohtaista lainaa yritykseltä tai finanssilaitokselta, sinun tulisi kysyä heidän maineestaan ​​markkinoilla. Niiden tulisi olla luotettava ja osaava yritys, joka toimii teollisuudessa huomattavan pitkän ajan.

Kortin pyyhkäiseminen

Jos käytit luottokorttejasi huoltoasemalla, ruoka-alueilla ja ravintoloissa, sinun ei pitäisi antaa niitä myyntiedustajalle. Sen sijaan sinun pitäisi pyytää pyyhkäisykone ja saada se tekemään edessäsi. Tällä hetkellä pienempiä koneita on helposti saatavana eri kohdissa. He voivat helposti kuljettaa näitä koneita ja pyyhkäistä kortin edessäsi. Tällä tavalla he eivät välttämättä pysty tietää kortin tietoja. Siksi mahdollisuudet huijata voidaan minimoida suurelta osin.

Ei paljasta korttitietojasi

Luottokorttitietojen paljastaminen kenellekään ei ehkä ole hyvä idea. Yleensä huijarit voivat käyttää luottokorttinumeroa, pin-koodia ja CVV-osoitetta verkkokaupoissa. He eivät tarvitse edes korttia verkkotapahtumiin. Sinun pitäisi piilottaa se kaikilta, mukaan lukien läheiset ystäväsi. Lisäksi saatat tietää petosta sen jälkeen, kun luottokorttitietosi saapuu sinuun. On välttämätöntä, että kirjaudut luottokortin magneettiseen linjaan.

CVV-numerosi pitäminen salassa

Et voi kiistää sitä tosiasiaa, että online-kauppaa ei ehkä saateta päätökseen antamatta CVV-tietoja. Se sijaitsee luottokorttisi takana. Sinun tulisi pitää se salassa, jotta verkkopetoksia voidaan vähentää. Yleensä huijarit käyttävät näitä tietoja verkkokaupoissa.

Related posts

Huomioitavat asiat, kun saat liikennevakuutuksia

Nye Kato

Suurin velvollisuus maksaa julkistaa tutkinnon suorittaneet koulutustasot

Nye Kato