Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Teknologia

Kuinka poistaa virheitä valokuvasta Movavi Photo Editorilla

Useimmissa ihmisissä valokuvissa, jotka he ottivat digitaalikameroillaan, on yleensä joitain ei-toivottuja esineitä. Haluat esimerkiksi ottaa kuvan matkailualueelta, mutta alue on täynnä ihmisiä. Ongelma voidaan korjata käyttämällä valokuvaeditoria, kuten Movavi Photo Editor, jonka avulla voit poistaa melkein kaikki ei-toivotut esineet tai ihmiset valokuvasta. Movavi Photo Editor -sovelluksen käyttäminen ei-toivotun objektin poistamisessa on helpompaa kuin perinteisen valokuvaeditorin käyttö, koska sinun on yksinkertaisesti merkitä poistettava kohde tai ihmiset ja napsautettava yhtä painiketta, jotta ne poistetaan heti.

Jos haluat poistaa ei-toivotun objektin, sinun on ensin siirryttävä Movavi-sivustoon ja siirryttävä Movavi Photo Editor -lataussivulle ohjelmiston lataamiseksi. Valokuvien muokkausohjelman asentaminen vie vain muutaman minuutin. Asennuksen jälkeen sinun tulisi napsauttaa työpöydällä olevaa pikakuvaketta käynnistääksesi Movavi Photo Editor. Kun ohjelmisto on käynnistynyt, sinun on avattava kuva ohjelmistossa napsauttamalla Lisää mediatiedostot -painiketta. Toinen tapa ladata kuva on vetää se avoimeen tilaan.

Tärkeimmät valokuvien muokkaustyökalut on järjestetty välilehdille. Objektin poistotyökalu on valittava, jotta voit siirtyä objektin poistotyökaluun. Työkalujen kohdassa sinun on napsautettava harjapainiketta ja merkitä valokuvassa olevat ei-toivotut esineet punaisella. Kaikkien ei-toivottujen esineiden merkitseminen vie vain hetken. Jos sinulla on vaikeuksia virheiden merkinnässä, voit käyttää lassotyökalua. Kun olet valmis merkitsemään ei-toivotut objektit, sinun on napsautettava Aloita tyhjennys -painiketta poistaaksesi ne. Se poistaa nämä viat välittömästi. Alueet, joilla viat on poistettu, uudistetaan läheisen kuvion perusteella. Pyyhetyökalua voidaan käyttää myös harjatyökalun tekemien ylimääräisten merkintöjen poistamiseen.

Valokuvien tahranpoistoaine on ihanteellinen esineiden poistamiseen ilman monimutkaisia ​​kuvioita. Jos objektilla, jonka haluat poistaa, on monimutkainen kuvio, se ei ehkä pysty poistamaan sitä tehokkaasti. Tässä tapauksessa voit valita kloonileimaustyökalun, joka on viimeinen työkalujen painike, joka peittää puutteet. Sinun on ensin painettava Alt-näppäintä ja pidettävä alhaalla hiiren vasemmalla painikkeella, kun haluat kopioida alueen, ennen kuin maalat kopioidun kuvion alueelle, jolla on virheitä.

Voit parantaa valokuvaasi siirtymällä Retusointi-välilehteen. Retusointi-välilehti sijaitsee aivan Objektin poisto -välilehden vieressä. Retusointi-välilehdessä löydät työkalut, joita käytetään erityisesti kasvojen ihohoitoon. Jos valitset virheiden poistotyökalun Retusointi-välilehdestä, se poistaa automaattisesti kaikki ihon puutteet. Parannus-välilehti tarjoaa useita värin säätötyökaluja, jotka voivat parantaa valokuvia hiukan. Voit leikkiä värin säätöliukusäätimillä, kunnes se saavuttaa valokuvasi halutun vaikutuksen.

Related posts

Asiantuntijavinkit digitaalisen markkinoinnin saavuttamiseen

Nye Kato

Parhaat langattomat reitittimet 2017

Nye Kato