Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Uutiset

Julkkikset, jotka ovat myös taiteilijoita

Hollywoodissa asuu monia poikkeuksellisen monta lahjakkaita ihmisiä, jotka kaikki näennäisesti työskentelevät loputtoman joukon hankkeita. Ja vaikka et olisi järkyttynyt lukeessasi yhtä näistä renessanssin miehistä tai naisista, jotka näyttelevät, ohjaavat tai työskentelevät albumin parissa, niin harvat saavat huomion, jonka he ansaitsevat hämmästyttävän taidetta varten. Itse asiassa on olemassa suuri joukko näyttelijöitä ja äänittäjiä, jotka ovat taiteellisesti lahjakkaita. Tässä on neljä kuuluisuutta, jotka ovat myös lahjakkaita taiteilijoita.

James Franco

Kun Franco ei opeta, näyttele, ohjaa tai kirjoita, kaikkien suosikki ylivoimaisesti saavuttava älykäs näyttelee maalauksiaan kansainvälisissä gallerioissa. Francon maalaukset ovat pääosin tiivistelmiä ja muistuttavat lasten piirroksia.

Lucy Liu

Liu tunnetaan parhaiten monista kuolemaa uhmaavista toimintarooleistaan ​​ja roolistaan ​​Watsonina CBS-sarjassa Elementary. Mutta hän on myös lahjakas taiteilija ja hän esitteli äskettäin vuosikymmeniä taideteoksistaan. Liu työskentelee erilaisissa välineissä ja taidemuodoissa, kuten maalauksessa, kollaasiartikkelissa ja jopa veistos. Hänen teoksensa inspiroivat kaikkea syyskuun 11. päivästä popkulttuuriin. Voit nähdä hänen kokoelmansa vain käymällä lucyliu.net.

Jemima Kirke

Parhaiten tunnetuksi kuvaamaan Jessaa HBO: n “Girls” -kirjoituksella. Kirke on myös taitava maalari. Hän ansaitsi kauniin taiteiden kandidaatin tutkinnon Rhode Islandin suunnittelukoululta vuonna 2008. Viime vuonna hän näytti muotokuvia naispuolistajaista San Franciscon galleriassa Fouladi Projects. Hänet pidettiin naisen muodon raikkaan ja tasapainoisen kuvauksen vuoksi. On myös huomionarvoista, että hän on käyttänyt kuuluisuuttaan alustana keskustellakseen seksismistä taidemaailmassa.

Swizz Beatz

DJ: tä ja tuottajaa, joka tunnetaan lyönnistään ja herra Alicia Keys -yhdistelmästä, on myös tunnettu taiteen keräilijä ja lahjakkuusmaalari. Hän mainitsee Basquiatin ja Haringin ensisijaisina inspiraation lähteinä ja haluaa avata jäsenten ainoan SoHossa olevan taideklubin, jossa taiteilijat voivat tavata ja luoda yhdessä.

Related posts

Pokeri-ohjelmisto kaikista riippuvaisiksi

Nye Kato

Online-pelien todellinen hyöty: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Nye Kato