Suomen Tutkimus Tieto
Image default
Koti

Estä putoaminen työmaallasi

Kun katsot, että putoaminen korkeudesta johtaa suurimpaan osaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa tapahtuneista henkilövahinko- tai työntekijävaateista, sinun on varmistettava, että olet suojattu tässä suhteessa. Et todellakaan voi hallita monia rakennuskohteita käsittelemättä putoamissuojausta. Vaikka työntekijät voivat käyttää kovia hattuja niiden suojaamiseksi, samoin kuin muita suojavarusteita, kuten suojalaseja, polvisuojauksia tai vastaavia lisävarusteita, heidän on myös päästävä paikkoihin turvallisesti.

Nosta työsivusi turvallisuustasoa

Ainoa tapa, jolla ymmärrät vähentyneen pudotuksen esiintymisen tai vähentää vastuuriskiä, ​​on tarjota tornit mihin tahansa työhön. Kun teet tämän muutoksen, voit olla varmempi yrityksesi turvallisuudesta ja työntekijöidesi turvallisuustasosta. Kun olet löytänyt tornit, jotka toimivat työsi sivustolla, voit olla varmempi projektisi lopputuloksesta.

Parantaaksesi työmaasi turvallisuustilastoja, sinun on tarkasteltava huolellisesti tiettyjen tornien tai korkeusvarusteiden etuja. Näiden työkalujen avulla työntekijät voivat pestä ikkunoita, lisätä seiniä ja huolehtia vastaavista tehtävistä ilman huolta. Joidenkin tornien ansiosta useampi kuin yksi työntekijä voi työskennellä lavalla, kun taas toiset on suunniteltu yhden henkilön sijoittamiseen.

Mitä putoamissuojaus tarjoaa

Jokainen sisäänkäynnin torni on suljettu esteellä, joka estää työntekijää pohtimasta väärin kääntymästä. Kun sinulla on tämän tyyppinen suojaus käytettävissä, voit hallita työvoimakustannuksiasi, lisätä työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tehdä kaiken työn nopeammin ilman turvallisuusnäkökohtia.

Vaikka tornit eivät olekaan turvallisia turvallisuustuotteita, ne tekevät asioista yleensä turvallisempia. Jos et voi käyttää tämän tyyppisiä laitteita, saatat joutua valitsemaan tikkaat, jotka voivat osoittautua vaarallisiksi, jos niitä käytetään liian korkealla tai väärässä paikassa.

Vahva jalansija

Kulkutornilla saadaan entistä tiukempi jalansija korkealle työskentelevälle työntekijälle. Alusta vakauttaa työntekijän siten, että hän ei todennäköisesti tee virhettä työskennellessään tietyllä korkeudella. Aina kun työntekijä loukkaantuu työpaikalla, ilmapiiri voi muuttua synkkään melkein yön yli. Siksi turvallisuudesta on tehtävä “korkea” painopiste. Opi kaikki mitä voi käydä siitä, mitkä alustat ja esteet voivat auttaa sinua pitämään työntekijät turvassa. Kun teet tällaisia ​​ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, lisäät luottamusta työntekijöihisi ja toteutat oikea-aikaisemmat toimitukset rakennusprojekteihisi.

Lisätietoja työntekijöiden suojaamisesta

Haluatko tietää enemmän työkaluista, jotka voivat auttaa sinua työskennellessään korkeudella? Jos näin on, sinun kannattaa tutustua lähialueellasi vuokrattavissa oleviin palveluihin ja tuotteisiin. Mitä enemmän tiedät tällaisista esineistä, sitä helpompi on sinun päättää tornistasi sivustollesi. Mene verkkoon tänään ja tutustu tarkemmin. Katso hyöty ja tekniset tiedot nyt.

Related posts

Tutustu betonilaattojen etuihin ja haitoihin

Nye Kato

Asenna vaakatasossa olevat puu-aidat parantamaan pihasi ulkoasua

Nye Kato

Luo täydellinen ilme liiketoimintaasi kiillotetulla betonilla

Nye Kato